Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Včera se tady všude psalo o tom, že v Německu vyšel článek o otrokářských poměrech v české továrně Foxconnu. A vy tady dnes píšete, že se tady málo maká. I když vlastně, ti, co dělají 12hodinové směny za 14 hrubého, můžou být jen těžko označováni zasoučást  střední vrstvy. 

Stejně je to nějaké podivné. 550 tisíc lidí bez práce, mezi volnými místy převažují finanční poradci, obchodní zástupci a podobné pseudopozice. Přesto je zřejmě potřeba hodně makat. Souhlasím, ale kde? Kde jsou ti zaměstnavalé, kteří hledají tvrdě pracující lidi?

7 0
možnosti
MB

Jen tak pro dokreslení. Text je ze Slovenska, ale tohle je u nás stejné: http://www.priamaakcia.sk/Ako-pracuje-clovek-ktory-vam-skazi-den.html

0 0
možnosti
Foto

Jen by mně zajímalo kdo jsou ti snaživí občané. Střední vrstva to podle vás není, sociálně slabí občané taky ne a ti bohatí zloději už vůbec ne. Kdo tedy? Vy?

0 0
možnosti
JT

Hodne blbej blog. Stredni trida u nas dela ze vseho nejvic

5 2
možnosti
PK

Střední vrstva nejsou jen živnostníci (par......). Nevím, co si vše pod střední vrstvou dále představujete - státní úředníky, lékaře, učitele, ajťáky.....Všude najdete pracovité, schopné, průměrné, podprůměrné. V minulých letech jsem pracoval pro 2 německé firmy a řekl bych - sedřeného člověka od práce jsem tam neviděl. Fakt je, že pracují bez větších a častých přestávek na kávu, cigáro, kecání ale práce se mi zdála lépe organizovaná.

4 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5100x
Dění kolem nás by nemělo zůstávat bez reakce a povšimnutí.