Po pozor, Ko Kokto! Cos to proved, Pepíku?

Při pohledu na včerejší titulní stránku Blesku se mi vybavila známá hláška ze hry Němý Bobeš od Járy Cimrmana : „Cos to proved, Pepíku?“. Česká republika má novou hvězdu. Je všude, glosuje aktuální témata, mluví o ní Jarda Jágr, div že nekandiduje na prezidenta. Kdo to je Ornella Štiková? Nebo co to je? A hlavně proč to je?

To už Blesk opravdu nenajde žádnou krvavou autonehodu, okradenou důchodkyni nebo uplaceného úředníčka? Opravdu potřebuje národ číst názory a komentáře devatenáctileté „těhule“ jen proto, že si nějaký postarší pán nedal pozor a ujely mu ve finále nohy? Pokud ano, tak to už jsme na tom opravdu hodně bídně a nezbývá než vyzvat známé osobnosti a ty takzvané celebrity :

„Prosím, spěte jen se svými oficiálními partnerkami. Pokud to z jakéhokoliv důvodu nejde, pak prosím používejte antikoncepci! A pokud ani tady neuspějete, pak prosím vybírejte nejen podle obličeje a dekoltu, ale zkuste přihlédnout i k IQ a vystupování. Vaše selhání by mohlo být považováno za vlastizradu a ohrožování mravní výchovy mládeže!"

A co s Ornellou? Cimrman by věděl : "Hoďte na ni deku nebo ji zabiju!"

Na úplný konec pak rada od ikony českého showbusinessu Haliny Pawlowské : "Pánové! V závěrečné fázi pohlavního styku volte co nejkratší a nejsrozumitelnější fráze. Zakoktání, může mít moji drazí, nedozírné následky. Pěkný večer a pěkně divokou noc !"

Autor: David Matuška | čtvrtek 6.12.2012 13:20 | karma článku: 29,24 | přečteno: 2314x